Στις 19/8 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη Λειτουργία για τον εορτασμό της Αγ. Φωτεινής. Μετά την περιφορά της Ιεράς εικόνας, πραγματοποιήθηκε το φιλανθρωπικό Bazaar που οργάνωσε με επιτυχία η γραμματέας του συλλόγου Μόνικα Αγγελοπούλου, όπου μέλη, μαμάδες και παιδιά παρουσίασαν το ταλέντο τους με τις δημιουργίες που προσέφεραν. Από το Bazaar συγκεντρώθηκαν 980€, εκ των οποίων 200€ διατέθηκαν για το φιλόπτωχο ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισιάς και 580€ αποφασίστηκε να διατεθούν, για 4η χρονιά, στο παιδικό χωριό SOS Βάρης, με τη μορφή δωροκαρτών της αλυσίδας Super Market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ. Το Δ.Σ. του Συλλόγου εξασφάλισε επιπλέον μία δωροεπιταγή 100 ευρώ από τα καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ, την οποία και διέθεσε για τον ίδιο σκοπό.

Φέτος το παιδικό χωριό SOS Βάρης, μας έδωσε την ευκαιρία να επισκεφθούμε ένα από τα σπίτια που φιλοξενούν παιδιά ηλικίας 3 έως 15 ετών υπό τη μορφή μίας ιδιότυπης, ζεστής και γεμάτης αγάπη οικογένειας.

Ευχαριστούμε τα μέλη του Συλλόγου μας και τους μικρούς μας φίλους που με οποιονδήποτε τρόπο βοήθησαν στην υλοποίηση αυτής της προσπάθειας.

Αισιοδοξούμε σε ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή το καλοκαίρι του 2018.