Στις 19/8 το προαύλιο της Εκκλησίας μας γέμισε με πιστούς για την Λειτουργία την Αρτοκλασία και την περιφορά της εικόνας της Αγ. Φωτεινής. Στην συνέχεια άνοιξαν οι πόρτες του Φιλανθρωπικού Bazaar. Πολλά μέλη προσέφεραν τις δημιουργίες, κατασκευές και ιδέες τους: κοσμήματα, ζωγραφισμένες τσάντες, φουλάρια, γουράκια, ζωγραφιές, κεριά, σαπούνια, βιβλία, αλμυρά και γλυκά μπισκότα, κέικ, λεμονάδα, μαρμελάδα, ρίγανη και ντοματάκια. Είχαμε ακόμη και DJ, για τη μουσική κάλυψη της βραδιάς, όπως επίσης και Hot Dog. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη και συγκινητική.

Από το Bazaar συγκεντρώθηκαν 1.250 ευρώ. Τα 350 ευρώ διατέθηκαν για το φιλόπτωχο ταμείο της Ιεράς Μητροπολεως Κηφισιάς και 700 ευρώ αποφασίστηκε να διατεθούν, για 3η χρονιά, στα παιδικά χωριά SOS Βάρης, με τη μορφή δωροκαρτών της αλυσίδας Super Market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ. Το Δ.Σ. του Συλλόγου εξασφάλισε επιπλέον μία δωροεπιταγή 100 ευρώ απο τα καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ, την οποία και διέθεσε για τον ίδιο σκοπό.

Κατά την επίσκεψή μας στα Παιδικά χωριά SOS Βάρης, είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τον νέο Διευθυντή κο Λοράνδο, ο οποίος μένει εκεί με την οικογένειά του και να πληροφορηθούμε για την μεγάλη προσφορά των χωριών SOS σε δοκιμαζόμενες οικογένειες και παιδιά που έχουν μεγάλη ανάγκη από στοργή και φροντίδα, υλική και συναισθηματική.

Αναγνωρίζοντας την προσφορά του συλλόγου μας ο Διευθυντής του παιδικού χωριού SOS Βάρης έστειλε την κάτωθι ευχαριστήρια επιστολή: